Mi smo MM-informatika

Pouzdan partner za servis uređaja.

MM-informatika je osnovana 2010. godine u Zagrebu sa prvotnim ciljem servisiranja računala i distribucije IT opreme kućnim korisnicima.  S vremenom smo proširili usluge servisa na laptope, mobitele, tablete, servere i radne stanice  te ostvarili suradnju sa glavnim dobavljačima IT opreme i time upotpunili našu ponudu.

Počeli smo održavati i voditi brigu o IT sustavima u tvrtkama te istima postali glavni i jedini dobavljač IT opreme po odličnim cijenama. MM-informatika putem web shopa nudi desktop računala, radne stanice, servere te prijenosna računala, računalne komponente, software, mrežnu i POS opremu, potrošačku elektroniku…

0

Godina iskustva

0

Servisnih zahvata

0

Proizvoda u ponudi

0 %

Zadovoljni klijenti

MM-informatika vjeruje u jednostavnu istinu, a to je da kvalitetan rad vodi rastu i uspjehu.

Volimo posao

Radimo ono što volimo i volimo ono što radimo. Istinski uživamo u svom poslu i sretni smo kada Vam možemo pomoći.

Klijent, ne euro

Vrijednost ljudi vrijedi više od vrijednosti novca. Zato nam je fokus na klijentu i njegovim potrebama i zahtjevima.

Imamo integritet

“Integritet je ono što radite kada nitko ne gleda; uvijek stvari raditi ispravno, čak i kada to može biti na vašu štetu.” – MM
Pravi izbor je rijetko najlakši, ali je uvijek pravi.

Dijagnostika

Vjerujemo u transparentan proces popravka, koji počinje jasnim i unaprijed određenim cijenama. Ako niste sigurni što nije u redu s Vašim uređajem, rado ćemo ga dijagnosticirati ukoliko se odlučite ili ne na popravak u našem servisu.

Garancija niskih cijena

Popravljanje uređaja ne bi Vam trebalo isprazniti džep. Naše jamstvo niske cijene osigurava da uvijek nudimo najbolju cijenu našim kupcima.

Brzi popravci

Od informiranih i prijateljski nastrojenih tehničara, do on-line praćenja popravaka. Znamo koliko Vam je uređaj važan, zato Vam obećajemo da ćemo Vam ga vratiti što je brže moguće i obavijestiti Vas o svakom koraku.

Jamstvo na popravke

Vjerujemo u naš rad i nudimo 180 dana jamstva na popravke reparacije matične ploče BGA reball metodom.

Zaštita podataka

MM-informatika tim djeluje u skladu sa strogim pravilima zaštite podataka i privatnosti, stoga možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama kada od nas tražite da izvršimo popravke Vašeg uređaja. Posvećeni smo pružanju nenadmašne razine usluge našim kupcima.

Iskustvo

Mi smo tvrtka koja prema svakom klijentu ima individualni i profesionalni pristup te se oko svakoga maksimalno trudimo jer nam je svaki klijent bitan.

Marijan
Marijan Zagreb

Odlična brza i profesionalna usluga te poprilično povoljna-za svaku preporuku!

Ana
Ana Rogoznica

Pozdrav, stigao mi je laptop danas brzo i po dogovoru. Super je, sve uredno radi. Hvala vam i čujemo se opet kada mi nešto zatreba 🙂

Katarina
Katarina Sesvete

Hvala Vam na brzom odzivu i što ste vratili naše računalo u prvobitno stanje nakon one havarije. Drago nam je da smo pronašli pouzdane ljude koji odrade posao bez komplikacija i odugovlačenja.

Jure
Jure Zagreb

Sad mi napokon više laptop ne zuji i ne grije se, a bome je i puno brži nakon Vas. Zovem opet, a preporuku imate zagarantiranu 😀 Pozz!