Od 2010

Osnovana MM-informatika

MM-informatika” je osnovana 2010. godine u Zagrebu sa ciljem pružanja usluge servisa i održavanja računala i laptopa te prodaje informatičke opreme i potrošačke elektronike.
“MM-informatika” putem Web-shopa nudi desktop računala, radne stanice, servere, prijenosna računala, tablete, računalne komponente, software, mrežnu i POS opremu, potrošačku elektroniku i još mnogo više.

U ponudi tvrtke su i računalne mreže koje prate svjetske trendove na području mrežnog povezivanja i mrežnih tehnologija.

Ne morate brinuti o dostavi i preuzimanju kupljenih proizvoda jer “MM-informatika” vrši i usluge dostave: osobno na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a putem kurirske službe na području cijele Hrvatske.

U 2019 osnovana

Tvrtka MM-systems d.o.o.

Within two years, he and his management team had expanded out to five successful stores, and with the demand for growth showing no signs of slowing, he decided to offer Franchise opportunities in late 2012. Over the next few months, ten more successful locations were established, with many more slated to open in the near future.

Sada

Tu smo za vas

Fokus nam je biti Vaša prva i posljednja opcija. Popravke radimo brzo i profesionalno. Ukoliko dođe do toga da je uređaj nemoguće popraviti, naše će Vam osoblje preporučiti neki od naših novih ili repariranih uređaja kako biste se čim prije mogli vratiti svojim uobičajenim poslovima i aktivnostima.

Odvojite malo vremena i pogledajte kratak i zanimljiv dokumentarni film u nastavku koji nas inspirira i pokreće da radimo ovo što radimo…